Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Snälla!

Snälla, kalla mig för livskamrat,
snälla, jag ber dig,
verkligen helt ärligt, på riktigt,
lämna mig inte.

Aldrig, speciellt inte nu,
snälla jag ber,
det handlar inte sådär hundra procent om mig,
men jag behöver verkligen dig,
för din egenskull, behåll mig,
du kommer inte hitta någon igen,
aldrig någonsin någon som älskar dig som jag gör.

Mitt hjärta brinner för dig,
mycket mer,
än du någonsin kommer att känna,
så mycket mer än vad du ser,

Stjärnor glänser,
starkare än månen lyser,
jag sitter här, i min ensamhet,
hur jag än försöker så kan jag inte få det stilla,
det hjärta som älskar dig, mest i världen,
splittrande ut i universum,
och så mycket längre än så...

- Snälla välj inte att gå




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-07 11:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann