Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

orkeslös

minsta motstånd
tårarna rinner
faller ner på knä
inombords
mascarans svärta
en stelfrusen mask
kritik
maskerat till goda råd
rutin
samma räls
inga nya vyer
strupen sluter sig
tårarna bränner
blundar
ler
tomt skal

 




Fri vers av Yheela
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-07 16:43



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starkt skrivet!
2016-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Yheela
Yheela