Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett brev till Jesus


Vissa varelser du har under dina vita vingar

Känner och tänker annorlunda



Jag är en av dessa varelser




Som du vet är jag skeptiker

Tar inget för sanning

Innan jag känner

Övertygelsen



Såhär i livets afton måste även jag

Göra upp med min andlighet


Hoppas du fattar att det är mycket svårt arbete

Detta att vara ärlig mot sig själv

Veta att du borde finnas

I mitt hjärta



Men Jesus


Mitt hjärta är öppet för dig

Flytta gärna in

Du är välkommen



Mvh mike




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 216 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-08 08:55



Bookmark and Share


  Peter G VIP
Fint skrivet!
Ett öppet hjärta är en bra utgångspunkt för att kunna finna en andlig väg som känns bra!

2016-10-10

  Bibbi VIP
Applåd!
2016-10-08

  bumerang
Ett öppet sinne
Ett öppet hjärta
Och ett välkommen!

Då är det Jesus
som redan bor därinne.

Vacker Sanning genomsyrar varje rad
skrivet med öppet mod.
2016-10-08

    Sefarge VIP
Så "allmängiltigt"
Medmänskligt!
Med ärlig känsla.
Berörande Skriftat!
Om den längtande viljan
att söka själens frid.
I en kaotisk grym/god
Harmonisk Värld omvart
Annat
Tack!
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt