Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt eget foto - Copyright - Soligajag_1


Tjejkväll

Ikväll ska det bli en fest utav dess like ,
jag ger mig hän in i dansens virvlar.

Först ses vi flickor på hemmaplan,
sedan bär det av till den roliga kvälls
underhållningen .

Där blir det extra tjo och tjim ,
med likasinnade och galna finskor
som skrattar gott åt alla mysiga människor.

Ska bara njuta och må gott ,
ta en liten aperitiff med kaffet , det är jag värd.

Skrattet fyller mig med glädje ,
denna kväll kommer att bli något
speciellt.

Myser och ler. .




Fri vers (Fri form) av soligajag_1 VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-08 15:55



Bookmark and Share


  Den lilla tänkande
Tänker bara på fyllefest när jag kopplar texten med bilden.
Jag tycker det är tråkigt att många associerar
fest med sprit. :/
Men jag hoppas att ni hade trevligt :)
2016-10-14

  Solstrale VIP
Roligt kul och mycket sol i denna! Ha det så härligt!
2016-10-11

  Lindha W Gustavsson
Härligt och glädjefyllt - som smittar av sig.
2016-10-10

  ResenärGenomLivet VIP
Låter trevligt...
2016-10-09

    ej medlem längre
Åh, så mysigt det låter! Hoppas du får en toppenkväll!
2016-10-08
  > Nästa text
< Föregående

soligajag_1
soligajag_1 VIP