Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den stora cirkeln

grenarna
som rör sig i vinden
i trädet utanför

regnet mot fönstret
tankarna
allt som sker

driver
cirklar ljudlöst
genom mörkret

runt stjärnan
som håller allt
vid liv

varv efter varv




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-10-09 09:25



Bookmark and Share


  surface to air
En bild av evigheten inom & utanför oss
Fint!
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP