Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM ALLA VILLE

 





 

Om alla ville vara

ett litet ljus för någon
hur världen skulle lysa
ljus och klar

 Om alla ville skänka
en liten liten värme
då skulle ingen frysa
Och ingen ondska finnas kvar

 Om alla ville ge
av den kärlek som dom har
då skulle alla
överflöd av kärlek ha

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-10-09 12:11



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Ja så bra det skulle vara
2016-10-16

  Lars Hedlin
JA bra...Håller med .)
2016-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Ja, då skulle världen se annorlunda ut!
2016-10-10

  Den lilla tänkande
underbart!
Jag försöker vara ljuset för andra
:)
2016-10-09

  ResenärGenomLivet VIP
En önskan jag delar...vackert skrivet...
2016-10-09

  S.A.I. Steve Lando VIP
så borde det va
2016-10-09

  Fem hjärtan VIP
Så fint skrivet.. En önskedröm tyvärr..
2016-10-09

    ej medlem längre
Det naiva står sanningen nära..därom
vittnar lyckan. Du skriver så fint!
2016-10-09

  Marianne Räf
Önskar - men betvivlar att
det är realistiskt, det din fina
dikt så vackert ber om.
Lagar i Näringskedjan säger
nått annat..
2016-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP