Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nionde oktober (ingen lycklig tid)

Går förbi mitt barndomshem, 

det var inget lyckligt hem, 

det var ingen lycklig tid, 

det var inget lyckligt äktenskap, 

jag var bara ett barn, 

varken lycklig eller olycklig, 

alltihopa tog jag med mig, 

alltsammans har jag kvar.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-09 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP