Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ogynnsamt samspråk

Dålig mottagning
stör avatarers samspråk
hackiga intryck

störande för skört öra
ogynnsamt för känslig själ.




Bunden vers (Tanka) av SweetTouch
Läst 291 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-09 16:51



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
jag har lärt mig hur sann denna är
kristallklar !

2019-12-24

    Braliv
snabbkommunikation över nätet - så lätt att såra/såras och missförstås/missförstås. Sammanhållen och öppen text - lätt att ta in..har redan applåderat
2017-10-05

    ej medlem längre
Stilig tanka!
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch