Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egen bild på min Pappa :)


Doften av din varma kram

Jag minns doften av din varma kram

Då visste jag inte att det skulle bli vår sista omfamning

Ändock så kände jag en känsla i mig som sa

Att det var nåt på gång

För du kramade mig extra länge och lite ledsamt i din blick

 

Tanken på den kramen och stunden

gör mig både glad och sorgsen

Jag vet att du har det bra, snart två år sen du reste hem

Jag saknar dig Pappa

"Copyright" Lars Hedlin (©) 2016-10-06

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 1027 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-10 11:43



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Fint och berörande.
2016-10-14

  ResenärGenomLivet VIP
Minnen som lever kvar...känsligt och fint skrivet...
2016-10-14

  ULJO
Fint
2016-10-13

  Karina"Kia"
Saknaden och sorgen efter sin far..att känna det sista av hans avtryck en varm stor längre kram..det sätter sig i en speciell plats i hjärterummet..

Så ödmjukt varmt diktat<3
2016-10-13

  DominiQueen
Vacker ömsint berörande text.
Vacker far.
Vacker son.
Vackert tack från mig
ler vackert
LoveBless
DominiQue
2016-10-12

  Solstrale VIP
Åskådaren jag känner värmen! Liksom närmre för att dina ord väver in mig i närvaron!
2016-10-11

  Ingrid Trolle
En så vacker dikt till
din pappa, som du är
lik. Jag minns din sorg
när du miste honom
och förstår mer än väl
att du saknar honom.
Du hyllar honom så ömsint
2016-10-11

  Eva Helene VIP
Så ömsint och fint skrivet!
2016-10-10

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktat till din pappa!
2016-10-10

    ej medlem längre
Kärleksfull text om den faderliga kärleken du saknar! Vacker text Lars :)kramar
2016-10-10

  Nils-Robert
En melankolisk och sorgens dikt om att mista sin pappa.
2016-10-10

  Marita Ohlquist VIP
Lesen för att han inte är, glad över att han har varit!
2016-10-10

  aol
Sorgligt att läsa min far lever jag fasar för den dagen då vi måste skiljas åt, ändå är det naturens gång, kram,
2016-10-10

    ej medlem längre
Kärleksfull hyllning till en ovärderlig far.
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin