Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild hittat på Google


Av kosmos född!


I Ljus föddes du vackra själ



Sol och doft ljuder starkt



Av Kosmos född rik av liv



 



Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2016-10-10




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 464 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-10-10 13:55



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Never to forget!
2016-10-27

  Larz Gustafsson VIP
Ingen föds av "kosmos"
Inte ens Di Leva.

Och det stämmer med melodin till "Playa Blanca" med Afric Simone!
2016-10-17

  Karina"Kia"
Himlavackert skrivet!
2016-10-13

  Alysse VIP
Varmt och fint
finner dina ord
vägen till mitt
hjärta

2016-10-12

  DominiQueen
Underbara smekande ord av en underbart fint själ...

Tack fine Lars.
BOKMÄRKS.

CosmoLightLove
DominiQue
2016-10-12

  Angel of love
Väldigt vackert skrivet.
2016-10-12

  Fem hjärtan VIP
Så oändligt vackert!
2016-10-11

  Maria Sundelin VIP
Fina ord
2016-10-11

  Ingrid Trolle
Vackra tankar nertecknade
med vackra ord
2016-10-11

  Lindha W Gustavsson
Sista raden är oslagbar. Tummen upp!
2016-10-10

    ej medlem längre
:) Vacker evig sanning ...livsresan lärandet ;)
2016-10-10

  WyS VIP
En resa genom eld och vatten!
2016-10-10

    ej medlem längre
Faktiskt en bra titel, innehållet däremot var inget för mig.
2016-10-10

  Marianne Räf
Sköna ord i Varat.
2016-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin