Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Örebro Bitter

drick mig då för fan
här ligger jag helt upphälld på upphällningen av hällen som en ristning från forntiden
femton vikingaskepp fulla nog att fylla dig resten av ditt liv
jag ska rimma i ditt öra om du dricker mig
skummet vita skummet bjuder ut sig
vinkar hej
hej i baren

drick mina vällagrade tankar mina maltiga lår
de går bra

drick nu när du kan stå
vem vet hur halkigt golvet är om en timme
mitt glas är spegelblankt till behag för dig hoppas jag
herre och fru ande
önska något kranen är full av mer

drick och blunda
du kan lämna alla dina bekymmer
håll mig om midjan och se djupt in i mina glittrande bittra ögon
se världen genom bärnstensfärgade dimmor
bli hel
bli del av en själatröst till vettigt pris
jag är en rund kropp i hanterbart format
släcker och släcker ut ditt hat
om där finns något

för visst är det skönare leva som en drönare och ba hänga och falla
i klunk efter klunk
mycket skojigare än dunk dunk dig mot väggen
visst är munnen vår hemligen största erotiska zon
troligtvis för att den sitter så centralt i människans kropp
alla kan se hur den sticker opp
ut
dyker i öl
som en and som en svan som brunn i en brunn
är min lyckliga mun av det Bittra.








Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-17 15:53



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och mycket bra!
2016-11-19

  Marita Ohlquist VIP
Heja dig, fanatiskt bra text!
2016-11-18

  objekt3
https://www.youtube.com/watch?v=Iqaq7SyBij4

2016-11-18

  ULJO
Humor och glädje
2016-11-17

  i af apa
skål tamej fan då!
2016-11-17

    Elisabeth Nilsson VIP
Härlig humorfylld text att bli glad av.
2016-11-17

  Sommarina VIP
Ha ha. Härligt. Drick mina maltiga lår!!
2016-11-17

  Anya VIP
Skål! Som en hyllning till detta speciella öl. Rolig infallsvinkel...har aldrig sett någon skriva till en öl. Gillar textens frejdiga ton.
2016-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP