Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag längtar efter dig

Mitt liv är till för att leta efter dig,
men jag hittar dig inte.

Mitt liv är till för att ligga bredvid dig,
men det gör jag inte.

Mitt liv är till för att älska dig,
men det kan jag inte.

Hur började mitt liv handla om dig?
Det minns jag inte.




Fri vers (Fri form) av Guol123
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-11 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guol123