Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett frö på marken

i skuggan av ett gammalt träd
någonstans
i ett varmare land

din sökande blick
dina fingrar som plockar
samlar i fickan på jackan

- - -

dagar blir år
och sorgen blir saknad
som sakta flätas in i var dag

vårdar och vattnar
klipper
formar till ett litet träd

i en kruka
vid fönstret
med utsikt bort mot skogen

på andra sidan om det stora öppna fältet




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-17 14:42



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
ett livets träd att vårda och sköta.
2016-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP