Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjortonde oktober (inte mindre, inte mer)

Trettio sekunder älskade 

du mig, inte mer, inte mindre. 

 

Trettio år i äktenskap,

i samboskap. I tvåsamhet; 

jag i min, du i din. 

 

Trettio dagar tänker jag 

tillåta mig älska dig, 

inte mindre, inte mer.




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 156 gånger
Publicerad 2016-10-14 16:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP