Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det är absurt

det är absurt
att du får mig att längta tillbaka
till platsen jag bara längtade bort från

för att jag vill visa dig
allt som är en del av mig för
jag vill ge dig hela mig




Fri vers (Fri form) av kravaller
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-15 16:48



Bookmark and Share


  Li-Lo
exakt

//Li-Lo
2016-12-20
  > Nästa text
< Föregående

kravaller