Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Runt Om

Runt om.
Allt.
Som fanns.
Fanns.
Runt om.
 
Mig.

Mitt runt om.
Mitt allt.
Som fanns.
Jag hade.
Runt om.

Mig.

Annat.
Ej fanns.
För.
Runt om.
Fanns allt.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-17 19:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP