Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förlåt för töntigaste titeln


I mitt blod rusar nikotin och sorg

Alltid utbytbar
Alltid utbytbar
Alltid. Utbytbar.

Jag lurar ingen; jag kommer alltid tillbaka!

Från lycklig till pundare på ett samtal
Ja jag borde vetat bättre

Det var det sista som sas
"Nej det blir aldrig bättre"

Smärtan som spränger inuti;
urholkar mig bit för bit.
Men misströsta inte,
om två år är det tomt och då dör allt du var

För fattig för att må skit
För trött för att göra något åt det

Bryt ner mig bit för bit
Du gjorde aldrig något åt det

Skakar och jag tappar ciggen två gånger i rad
Det är så kallt.
Jag kommer inte må bättre av det här ändå




Övriga genrer av isgrim
Läst 243 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-17 21:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

isgrim
isgrim