Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skär bort vingarna

Stick kniven
mellan bröst
och rygg
gör ett snitt
ifrån dig
så att
skinnet
skärs av.

Skär bort
vingarna
genom att
lägga
kniven
längs med
skulderbladet
och
skär ner mot
och
igenom
vingleden.




Fri vers av SweetTouch
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-18 17:02



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Det är just exakt så vi styckare opererar så framgångsrikt och förtjänstfullt!!!
2016-10-19

    ej medlem längre
Huh, som en obduktion!
2016-10-18

    jaybird
Tilldragande osentimentalt.
2016-10-18
  > Nästa text
< Föregående

SweetTouch
SweetTouch