Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Innan jag somnar.


I mitt psykes kalla vrå.

I mitt psykes kalla vrå - Där himmelen aldrig är blå.

I mitt psykes kalla vrå - Där man aldrig är två.

I mitt psykes kalla vrå - Där det bara finns en nivå.

I mitt psykes kalla vrå - Där inget finns att uppnå.

I mitt psykes kalla vrå - Där bara jag är att förebrå.

I mitt psykes kalla vrå - Där min skam ligger ovanpå.

I mitt psykes kalla vrå - Där ångesten väntar så nära inpå.

I mitt psykes kalla vrå - Det är där jag ska förgå.




Bunden vers (Rim) av Negativum
Läst 259 gånger
Publicerad 2016-10-19 05:38



Bookmark and Share


    Orkiden
Styrke kramar!!
2016-10-19
  > Nästa text
< Föregående

Negativum
Negativum