Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den jag var.

”Jag vill göra inbrott och titta på dig när du blundar och drömmer,
saknaden av dig, en separation är inte något jag glömmer,
mitt brustna hjärta förvandlade mig och jag är helt besatt,
snart bryter nog paniken ut när jag inser att jag kommer att bli ersatt.”

”Det finns inga tvivel egentligen, det här var dömt att i slutet släckas,
kärlek, moral, motivation, så mycket som åter behöver upptäckas,
men jag kan inte blunda, le och låtsas som om ingenting har hänt,
ibland finns det ett ljus i mörkret som hjälper mig tyda dessa fragment.”

”Men det spelar ingen roll längre, vet inte längre vem du ska föreställa,
vi var parallella, aktuella, speciella, du brukade vara min glädjekälla,
jag undrar bara vart tiden tog vägen och hur fan dessa minnen finns,
ett försök att låtsas vara någon annan, det är det enda jag minns.”




Bunden vers (Rim) av Negativum
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-28 00:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Negativum
Negativum