Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sekelskifte.

Nu glöder tiden, som någonting vi har sett förut.
Att ta vara på sommaren, att älska varje minut.

Vi har levt som vi borde, men dö ska vi alla en dag.
Man kan inte ändra, men man kan ångra sina misstag.

Oavsett hur du tolkar det som du kan hålla i din hand.
Finns där igen återvändo, ty tiden sätter allt i brand.

Låt minnen och tankar brinna, lågor som sköljer vår skam.
Spegelvänd in i verkligheten, din blick är mödosam.

Spå din framtid i en oändlig, fruktansvärd och plågad slentrian.
Dina beslut kommer att för andra få dig att framstå som inhuman.

Interludium, avbrott som får allt att börja för längesen.
Men inte innan vi drunknar, somnar och vaknar igen.




Bunden vers (Rim) av Negativum
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-28 00:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Negativum
Negativum