Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Långt från lönesamtal och slentriansamlag

18 år och vilsen i universum
Trånga studentrum
Långt från lönesamtal och slentriansamlag
Vin ur plastglas
Kvasifilosofiska samtal
Passion utan ansvar

En munter tragedi
Cannabisdoftande magi

Närhet
Ömhet
Kärlek
Maskerad kåthet

En pillerkär poet
Det vackraste jag vet
I en 90-säng finns ingen plats för integritet




Övriga genrer av Vilsna
Läst 283 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-10-19 23:15



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
du skall alltid hålla dig långt borta från slentriansamlag!:)

fri - mångfasetterad - passion för dig gudinnor som dig
2016-10-27

  Silverstripe
Riktigt bra! Och rubriken är en snilleblixt!
2016-10-26

  Mats Edin VIP
Sköna strofer:)
2016-10-22

    ej medlem längre
Totalälskar.
2016-10-22

  Robin V
Mycket bra!

"I en 90-säng finns ingen plats för integritet" - alltså briljant!
2016-10-20

  Zandor
vackert skaldat...
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Vilsna
Vilsna