Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism om sorg

Tänk vad fint det är när vi gråter sorgens tårar.
Tårar som bär minnen av en förlorad glädje.




Övriga genrer (Aforism) av A_Bishop
Läst 341 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-20 11:48



Bookmark and Share


  Quasimodo
Fint här för tårars nödvändighet och naturligtvis tillsammans med glädje och skratt!
2016-10-21

  Goraxy 89 Orion VIP
Att gråta ut gör gott - Om man bara kan?
2016-10-21

  Solstrale VIP
En glädje rinner fram ur dem! Ingen säger "inte ska du skratta min vän" men alla säger "inte skall du gråta" då sa mitt barnbarn "jag måste gråta det är det tårarna är till för ... Och att ingen säger ju att skrattet inte ska få skrattas" ... Vacker aforism!
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop