Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skändning

När själen har flytt är din kropp ändå brukbar. Med skalet kan de göra vad de vill. Där finns inga gränser. Inte ens slutet. Inga kodord är längre nödvändiga när de mentala rummen brunnit ner. Där studsar ekot i intet. Där finns ingenting kvar att ta. Därför är makten nu din för ingenting har du kvar utom ditt skal. Ingenting kan överskridas. Inget skändas. Inga regler finns kvar. För du har ingenting utom skalet och det kan de ta för du har redan lämnat. De får ingenting. Ingenting. Ingenting. Ingenting.




Fri vers (Prosapoesi) av A_Bishop
Läst 452 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-28 13:37



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Ja - Dessa själlösa skal som dräller omkring överallt - varför begraver man inte dem bara? Ja, jag vet, man kan ju anställa dem till att göra något idiotjobb som de får litet fickpengar för som de kan spendera på färdigmat och onyttigt krimskrams som reklambolagen programmerar dem att köpa - så i slutändan är det dom som håller vår ekonomi flytande och de blir oumbärliga som samhällets stöttepelare.
2016-12-28
  > Nästa text
< Föregående

A_Bishop
A_Bishop