Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärlekssång


Mitt hjärta det sjunger

Mitt hjärta det sjunger
det längtar, det vill
Mitt hjärta jag sjunger
Längtar och vill

Mitt hjärta det sjunger
till Dig Älskade
Sjunger, längtar
tills Tiden står still

Mitt hjärta det sjunger
det älskar, det vill
Sjunger, älskar
tills Tiden står still

Mitt hjärta det sjunger
till Dig Älskade
Sjunger
Älskar
tills Tiden
står
still








© Snuffa 20161020




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Snuffa
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-20 20:25



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
En liten bedårande text!
2016-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa