Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lördagkväll en februari


Orange, nej kanske är de rosa
slingorna av tunna moln
Den tidiga kvällens himmel lyser
Granens toppar skjuter mörka pilar
mot det sköna ljuset

Ingen vind rör vid huset
det tysta utanför smeker brädorna
Tanken flyger fri i sakta mak
ett litet välbehagligt mummel
fångat från min oändlighet

Hundfröken ser en katt genom fönstret
ger hals och allting landar tvärt
Ler och känner magen morra vilt
som eget litet väsen
Lördagsmiddag doftar från köket



© Snuffa




Fri vers av Snuffa
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-24 17:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Snuffa
Snuffa