Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
[2006-03-20] Utdraget, för att smådjävlas.


Sakta passion

långsamt lapandes
när du vill komma på stört
elakt, men roligt!




Bunden vers (Haiku) av Johan Sundström
Läst 684 gånger
Publicerad 2006-05-14 09:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Sundström
Johan Sundström