Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vit emalj


Handfatets vita emalj

Kräket

runt kanten

På halsen

märkena

Din kropp

vriden

onaturligt runt

P U P I L L E R N A




Fri vers (Fri form) av Maria Lönn
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-21 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lönn
Maria Lönn