Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårrus


trädgård
sovande
färglös
avklädd
stum

inväntande

våren
spirandet
knopparna
bladutspringet
färgexplosionerna

vidunderligt
doftande
blommor
stjälkar
bågnande
i vinden
nedtyngda
av insekterna

fjärilarna
de mönstrade
till perfektion
facettögonen stora
ivriga
hungriga
vårrusiga
parvlar

humlorna
tjockisarna
försvinnande in i
klockorna

fingerborgsblommorna
surr
surr


längtar






Fri vers av Maria Lönn
Läst 213 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2019-12-27 15:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Hoppfull
& spirande
är din
fina dikt
2019-12-29
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lönn
Maria Lönn