Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nanna



sällan


jag rörs


av poesi


lycka då


häromdagen


tidskriften 20-tal


Nanna Storr-Hansen


rätt slags


köttighet


den enda


jag gillade


i numret




Fri vers av Maria Lönn
Läst 102 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-01 19:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maria Lönn
Maria Lönn