Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livslust



att komma ut

ur något

svårt

ett nytt

kapitel

nyfiken

igen

ivrig

andas in

årstiderna

hör

fåglarna

konsten

naturen

stjärnorna

berusande vackra

en sprittande

livslust

varje dag

förunnad




Fri vers av Maria Lönn
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-01-12 12:00



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Finstämd skildring från svårt till
sprittande.
"Hör fåglarna konsten naturen
stjärnorna berusande vackra".
Orden tvinnas ihop på det mest subtila sätt.
2020-04-03

    Birgersdotter VIP
Härlig känsla
2020-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lönn
Maria Lönn