Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och jag ler

.

Då jag var elva år fick jag en vit spetsklänning
i den kände jag mig som en princessa

Nu står min åttaåring här, iklädd min klänning
speglar sig och säger

åh mamma, jag känner mig som en princessa




Fri vers av Mejja
Läst 340 gånger
Publicerad 2006-05-14 09:48



Bookmark and Share


    xtla
åååh, den var...drömmande ^^,
2006-05-15

    Bodil Sandberg
Det här är mycket vackert skrivet...det ger en härlig känsla inombords...tidens gång...allt det fina vi får uppleva...stunderna ...
2006-05-14

  rebecca d VIP
:-)))) va gott, va fint! Små princessor!
2006-05-14

    Porslinsdockan
så enkelt och så vackert!
2006-05-14

  * Ammi *
ja visst är det för härligt, du förstår precis hennes känsla....
2006-05-14

  Rachel Roth
jag ler när jag läser detta....
så mycket blir sagt
2006-05-14

  anneluca
Ler åt detta....härligt
2006-05-14

    Cajsa
Mycket vacker dikt! Tycker om denna!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

Mejja