Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hittade bilden via Google..Obs Nakenhet förekommer :)


Kroppar som lockar!

Kroppar som lockar till hetaste dans

Kysser, smeker, faller i trans

 

Hettan ökar vi närmar oss klimax

Extas och eufori

 

Starkt i närvaro

Underbart att få stanna här en stund

 

Copyright" (©)Lars Krister Hedlin 2016-10-17




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 622 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-10-22 12:56



Bookmark and Share


  annatheresia
Underbar känsla & stämning, där man vill stanna. Tack! :)
2016-11-15

  lila fjäderblomman VIP
Tack för att du vill dela med dig!
2016-10-27

  Fem hjärtan VIP
Härligt och innerligt nära kärlek
2016-10-25

    Dan Myrbeck
Härligt hett o vackert!
2016-10-25

  StinaJ VIP
Kärleksextas så vackert framfört
2016-10-25

  ResenärGenomLivet VIP
Heta känslor...
2016-10-24

  ULJO
Sensuellt
2016-10-23

  Karina"Kia"
Kärlekens hetta och att nå varann.....

Kärleksvackert njutfyllt!
2016-10-23

  Rise Little One
Här och nu lever kärleken!
2016-10-22

    ej medlem längre
Vackert och kärleksfyllt!
2016-10-22

  Anya VIP
Mycket fint slut....
2016-10-22

  Blomma-Stjärna VIP
underbart att få stanna här en stund - :-)
2016-10-22

    ej medlem längre
Sensuellt vackert.
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin