Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärlig reklam II

Om din självkänsla går ned
går våra vinster upp
AB Svensk kosmetikaindustri




Övriga genrer av Respons VIP
Läst 343 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-22 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP