Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen kan leva utan ett hjärtats DU



Ensam är ensam

Sällan stark


Ensam är ensam

Bland er andra


Ensam är ensam

Fram till den dag



Du visar vägen


Till gemenskap



Vi behöver varandra

Som ljus i mörkret


Om vi vill




Övriga genrer av Carl Mikael Fäldt
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-10-22 21:19



Bookmark and Share


  Jeremiel
Sista raden "Om vi vill",
väcker så många frågor.
Vågar vi vilja? , till exempel.

2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt