Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mossa är en liten kattunge- Emma är hennes vildkatt till mor!


Mossa





En tidig morgon

Våt av dagg


Såg jag henne



Hennes ansikte var unikt

Som livets varelser ofta är


Mossa hade en fråga i sin blick

En fråga om min farlighet



Språkförbistring är ju inte ovanligt

Men vi kunde sakta närma oss

Varandra




Hennes ljuvliga ansikte gav mig mod

Kände Vargen i min själ


Mossa är nog en av de få

Som kan somna trygg



Med Emma och mig som väktare




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Carl Mikael Fäldt
Läst 246 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-22 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl Mikael Fäldt
Carl Mikael Fäldt