Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Döden

Först kom fåglar
med vingar
ur hennes mun
och fjädrarna växte ut

Hon sträckte handen
mot bergen långt bort
och ögonen väntade
alldeles stilla och vinden
kom till slut

Och månen sken så vackert
på kudden där hon låg
och fåglarna såg på henne
när hon öppnade munnen
en allra sista gång




Fri vers (Fri form) av Maria Lönn
Läst 300 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-23 12:16



Bookmark and Share


  Maria Lönn
Gillar Ebba Grön!
2016-11-04

  Larz Gustafsson VIP
"Och månen sken så vackert
på kudden där hon låg"
innehåller melodi och rytm.
Skulle kunna bli en låt modell Ebba Gröns sista album.
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Lönn
Maria Lönn