Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min reflektion efter att ha sett en känd musikpoets nya uttryck kanske är det ett"Vi är så nertryckta, att vi inte vågar växa" tema?


Det finns så många små-grisar.

Vi, så nertryckta
inte vågar växa
som grisar, elstöts
läxa och ljuset
lämnat oss
men vår kraft
stjärnorna når
vad finns kvar
en skugga, något
minnet slocknar

-Som det igår?
Nej, jag menar inte,
"vi sköts som grisar.
-Som vi är?
Nej, försök förstå,
jag tror jag går nu.

-Är det det han menar,
eller dolt kvinnoförakt?


"Men älskar grisar
dom är bara, söta"




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 305 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-23 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP