Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tant borde...

 

Tant borde hålla mer käft,
och inte provocera
Tant borde överväga
att stilla och tyst
tillbaka retirera
Tant borde inse
att sina rader censurera
Tant borde förstå
att hennes texter
ingen attrahera


Tant ska veta
sin plats i ledet
Tant ska inse
och se det
Tant har ingen rätt
att va i centrumhets
Tant ska ta
våra ord till sin spets

 

Bild: Nätet - upphovsman okänd

 




Övriga genrer av Valkyria-Fatale
Läst 621 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-24 00:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valkyria-Fatale
Valkyria-Fatale