Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världens tempo


Vems fel är det att vinden blåser
Den stör
Löv, grenar,takplåtar allt låter
Vilan förstör

Allting går så fort, för mig är det illa
Massa press
Det hade passat bättre om det var mer stilla
Mindre stress

Det är så mycket intryck och information
Stackars hjärta
Det är svårt att skilja på sanning och illusion
mycket smärta

Vem kan sänka tempot i världens rotation
Ensamt förslag
Finns bara en jag kan påverka, en konklusion
Bara jag




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 527 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-24 11:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Din sanning är din!
Världen i en ask, tempot kan vi inte
störa...men inte heller får det oss
förgöra
stå rak stå stark i vinden

Kärleksfulla kramar
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP