Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svergigegrannar


Helt skilda världar
vi lever i och bor på
fem meters avstånd




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-25 01:16



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Den osynliga muren!
Vi och dom som är
Inbyggt överallt.
I samhället tyvärr!
Mr."Pussy Trump "
Vill bygga en Synlig.
Samtidigt som
gemenskapens
"Trädgårdsytor"
Monteras ned
"Överallt i övriga
Västvärlden"


2016-10-26

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Du kan väl alltid hälsa,under förutsättning de hälsar först.
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP