Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes mörkrädsla

Hon känner sig sorglig
en med glashjärta och mörkerrädsla
Jag såg bakom mina ögon,
nätt porslinsfigur med ett känslohjärta,
som desperat slår
Men ingen ser det

För hon är instängd av en vacker fasad av vitt porslin
Ingen kan höra,
för ingen går fram och lyssnar
Ingen vet,
att ett glashjärta kan aldrig sitta kvar

Fasaden börjar spricka
och sen kommer rädslan att hjärtat trillar ut
Jag ser porslinsbitarna flyta bort
på ett hav och hjärtat sjunker ner
i mörkret dit solen aldrig nåt




Fri vers av Jim Friberg VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-10-25 11:47



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
Fasaderna krossas alltid förr eller senare - "Hellre senare" Brukar dom alltid säga men en dag kommer då det oundvikliga inte längre går att skjuta upp och då. . . . . osv

Snyggt skrivet av dig o jag menar en stram chic stil!!!
2016-10-27

  Magica VIP
Stark text! Kram.
2016-10-27

  Ida C Nilsson
Att se någon falla och tyna bort är kanske det svåraste
2016-10-26

  Amanda N
Så vackert ... bokmärker
2016-10-26

    Orkiden
Träffar mig rakt i känslor rummet mitt.

Jag bokmärket denna, så skör så fin...så sann.
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Jim Friberg VIP