Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fånga känslan i flykten


Mellan våning tre och två


just när hissen börjar gå
mellan våning tre och  två
lyssnar jag och tänker så

vad är livet annat än
händelser från då till sen
vad jag fyller nuet med
i en enda liten sked

det jag hastigt hinner med

hissens dörrar öppnar, stänger
vägar delas, svänger, kränger
livet börjar hjärtat slår
kedjor rasslar motorn går

vad före var:  osäkert det
och efter : samma ovisshet

jag önskar alla ville gott
som delat denna  färd och lott




Bunden vers (Rim) av Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-26 15:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Att vakna mitt i natten och höra hissen gå ...
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Ciralina eller Annmari Nyzell
Ciralina eller Annmari Nyzell VIP