Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna går

Dagarna går
sommar har blivit höst
mörkret tätnar om oss
vi går i ide
in i det välkända
ekorrhjulet

Dagarna går vi
längtar
drömmer
om ljusare tider
det enda vi ser är mörker
vid horisonten





Fri vers av AA VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-27 11:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP