Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paus

Jag har haft en längre paus
från denna sida
orden tröt
behövde nog vila ett tag

Ibland går det bara inte
orden stockar sig och man
får inte fram ett ord

Det behövs en viss känsla
en stämning för att det ska fungera
ana känslan att orden berör, kanske stör
inte bara mig
även någon annan
där ute i rymden




Fri vers av AA VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-10-27 11:18



Bookmark and Share


  Susanne Klint Martell
Känns igen. Samma här!
Nu kör vi :)
2016-10-30

  louisegirl
Känner igen så väl, vila är väl behövligt ibland, även från ord.
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP