Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gammal. Redigerad. Inte nöjd.


naken.

ibland gör det så ont
att andas
ibland är det lättare
med cigarettrök
haschrök
vilken jävla rök som helst

ibland gör det så ont,
men det vet du ju redan
det behöver jag inte
tala om för dig

det är bara det
att jag känner mig
så liten ikväll
och alla dessa bilder
i mitt huvud
snapshots
av blod
spya
nakna kroppar

jag blir inte lämnad ifred

*

och jag vill inte minnas
alla mina älskare
och hur de brukade
ta på mig

eller älskare, vad säger jag?

jag vill inte minnas
hur främmande händer
gjorde främmande saker
med min kropp

hur främmande röster
viskade i mitt öra
hur kåta de blev

de märkte aldrig
att jag aldrig
stönade
de märkte aldrig
att jag inte kände
någonting

efteråt kräktes jag alltid

*

ibland undrar jag om
någon av dem
minns mitt namn

som om det skulle
spela någon roll
som om det skulle
kännas lättare
som om det skulle
göra mindre ont då

*

åh, jag önskar
att du var magiker
att du var Siegfried eller Roy
att du kunde tämja
det här jävla monstret
i mitt huvud

fast det räcker med
att du sitter här,
sjunger för mig
tyst, långsamt:


\"världen är så stor
så stor
större än du nånsin tror
Lina, Lina liten\"




Fri vers av linabang
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-14 16:39



Bookmark and Share


  Mackan
Mycket vacker och betänkligt!!
Känner igen mig allt för väl!
Brukar lite sarkastiskt säga att substitutragg leder
bara dig längr ifrån längtan och bekräftelsen som man som människa söker och har behov av
2006-10-31

    magnolia
Destruktivitet kan yttra sig i många olika former... Stark skrivet om något så personligt!
2006-05-14
  > Nästa text
< Föregående

linabang