Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jagvillattduskalevaälskling. jagvillhadigkvarhosmig.


Emma.

dansa, min docka
du är vackrare än alla
och du ska aldrig, aldrig
gråta mer

och jag vet att
balettskorna är för små
men det är inte därför
du har ont


dansa, min docka
du är starkare än alla
och du ska aldrig, aldrig
skämmas mer

de andra är gjorda av plast,
det är därför de aldrig blöder




Fri vers av linabang
Läst 210 gånger
Publicerad 2006-05-14 16:49



Bookmark and Share


    magnolia
De andra är gjorda av plast, det är därför de aldrig blöder. Vackert skrivit och tycker verkligen ett det är något man ska ha i åtanke
2006-08-07
  > Nästa text
< Föregående

linabang