Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag måste sluta bry mig

Det handlar om att överleva
om att få vila någon gång
och jag vet att jag måste sluta bry mig
måste sluta bry mig
måste sluta




Fri vers av Ananas
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-28 02:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas