Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När Gud inte lyssnar

Du lämnar inga spår
Marken är orörd där du går
Av alla du möter kan ingen dig se
Varför Är det så? Hur kunde det ske!

Hur kan man bli så anonym
Fullständigt androgyn
Du talar fast ingen det märker
Ensamheten det förstärker

Ingen läser det du skrivit
Helt ointressant har du blivit
Ingen läser din dikt
Inte ens Gud hör din bikt

Ingen hör din bön
Du arbetar helt utan lön
Ingen dog för din skull
När du dör blir du bara mull




Bunden vers (Rim) av Eugen VIP
Läst 378 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-28 12:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Instämmer vi är två som läser
dina ord
de vackraste jag hört på denna jord
en själ så skön har skaldat
ur sitt hjärta en bön
här vi ger dig din lön

kärleksfulla kramar



2016-10-28

  Larz Gustafsson VIP
Gud är allvetande och hör allt.
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP