Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

avskalad

trött men sover ej
tankar
kvar

vägrar lämna

tränger in
när
stillhet kommer

väcker hjärnan

men imorgon




sover jag
stilla




Fri vers (Fri form) av Eugen VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-28 23:08



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
i mitt fågelbo
jag är trött men kan inte sova
jag är lugn men får ingen ro
tystnaden är nattens gåva
här i mitt lilla fågelbo
jag är trött men kan inte sova
jag är lugn men får ingen ro
morgonen kommer kan jag lova
ljuset är min enda tro

je suis ! (folie de jour)
2018-10-13

  morgonstjärna VIP
sov så stilla, sov i ro i ditt lilla fågelbo!

2018-10-12

    ej medlem längre
Sov så stilla, sov så ro i ditt lilla fågelbo!
kram
2016-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Eugen
Eugen VIP